Fodboldklub i chok: Rekordindkøb frygtes styrtet

22. januar 2019 10:41 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Premier League-klubben frygter ifølge BBC, at rekordindkøbet Emiliano Sala er styrtet ned med et fly.

Fodboldklub i chok: Rekordindkøb frygtes styrtet
Emiliano Sala frygtes at have været ombord på det fly, der styrtede ned mandag. Foto: Scanpix

Et lille privatfly med to personer ombord styrtede mandag ned ud for den britiske ø Alderney. Nu frygter den walisiske Premier League-klub, at rekordindkøbet Emiliano Sala var ombord og muligvis er død. Det skriver BBC. 

Klubben har bekræftet, at den frygter, at den 28-årige argentiner, som Cardiff hentede fra franske Nantes lørdag, altså var den ene af de to personer, der styrtede ned med flyet. Ifølge BBC er klubben i gang med at opklare, hvad der er sket.

Selv om flyet ikke er styrtet ned i ægte britisk kystvagt-område, har selv samme dog alligevel sendt to helikoptere af sted for at bidrage med eftersøgning af fly og personer. Flyet styrtede ned sent mandag, og tirsdag har en talsperson for kystvagten bekræftet, at der endnu ikke er fundet noget.

I skrivende stund er eftersøgningsholdet retur på basen for at tanke og hvile sig. Guernsey Politi har på Twitter bekræftet hændelsen og skrevet, at flyet var på vej fra Nantes i Frankrig til Cardiff, Wales.

Lørdag var det anderledes positive meldinger, der fulgte i kølvandt på Sala, da han blev præsenteret som ny spiller i Cardiff-klubben Cardiff City FC.

– Det gør mig meget glad at være her, og jeg kan ikke vente med at starte min træning, møde mine nye holdkammerater og komme i gang med arbejdet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu