ANNONCE

Fodboldspiller død efter slagsmål

26. januar 2020 19:50 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet har anholdt en mistænkt.

Fodboldspiller død efter slagsmål
Politiet prøver at opklare sagen. Genrefoto.

En engelsk divisionsspiller er død efter et slagsmål. En 27-årig mand er anholdt i sagen. Det skriver BBC.

25-årige Jordan Sinnott blev fundet af politiet med brud på kraniet natten til lørdag. BBC skriver, at politiet efterforsker Jordans død som et drab.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Politiet var i løbet af natten kaldt ud til flere slagsmål i byen Nottinghamshire, og Jordan Sinnott blev fundet bevidstløs efter et af disse slagsmål.

Sent fredag aften blev politiet kaldt ud til en markedsplads, hvor op mod otte mænd og kvinder var kommet op og slås. Senere på natten blev politiet igen kaldt ud til et slagsmål, og her fandt man 25-årige Jordan Sinnott.

– Politiet blev kaldt ud for at assistere redningsfolk, der forsøgte at behandle Sinnott, der var fundet bevidstløs, siger Justine Wilson, repræsentant for politietpolitiet, til BBC.

Politiet prøver nu at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen. Man mener, at en 27-årig mand brækkede næsen i forbindelse med slagsmålet, mens en 44-årig mand måske har brækket kæben.

Offentligheden bliver bedt om at bidrage med oplysninger, der kan være med til at kaste lys over, hvad der skete, før Jordan Sinnott mistede livet.

– Episoden fandt sted på et tidspunkt, hvor der skete en del, og vi tror, at der er flere vidner, der endnu ikke har meldt sig. De sidder måske på vigtig information om, hvordan den unge mand mistede livet, siger Justine Wilson til BBC.

Hun kalder Sinnots død for frygtelig.

– Vi prøver nu at finde ud af, hvem der står bag, siger Justine Wilson til BBC.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu