ANNONCE

Fodboldspiller i koma: Faldt om til træning

12. januar 2021 15:55 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En spiller fra 2.-divisionsklubben Slagelse B&I blev mandag aften ramt af et hjertestop under træning. Han er i koma

Fodboldspiller i koma: Faldt om til træning
En spiller fra Slagelse B&I faldt om med hjertestop under træning mandag. Her er det Slagelse Stadion. Arkivfoto: Scanpix

Fodboldspilleren Lukas Olesen faldt pludselig om til træning mandag aften hos fodboldklubben Slagelse B&I, der spiller i den danske 2.division i fodbold. Det skriver SN.dk tirsdag.

Her fremgår det, at målmanden tilsyneladende ud af det blå mistede bevidstheden og faldt om på grønsværen. Med hjertestop.

Avisen har været i kontakt med et medlem af fodboldklubbens bestyrelse, der oplyser, at spilleren er blevet skannet på Rigshospitalet. Der er dog ikke noget umiddelbart svar på, hvorfor han fik hjertestop.

Den 20-årige spiller er i koma og nedkølet til 36 grader. Han forsøges efter planen vækket onsdag.

På sin Facebook-side skriver boldklubben også om episoden.

Her står blandt andet, at livreddende førstehjælp blev igangsat straks, og en hjertestarter tilhørende træningsanlægget blev hentet.

“Spillere, stab og tilstedeværende er tilbudt krisehjælp og truppen/klubben har nu brug for at samle sig. Han er ung og stærk. Vi sender vores største håb og tro videre for, at han kommer sig, og vi sender vores dybeste og kæreste tanker til familie og pårørende i denne tid”, lyder det i opslaget.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu