ANNONCE

Danske fodboldspiller skal i fængsel

27. januar 2020 10:39 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den tidligere professionelle fodboldspiller Nicki Bille har ønsket lade sin anke af en dom fra Københavns Byret frafalde.

Den 31-årige Nicki Bille skal fire måneder i fængsel.

Dommen, der blev afsagt i Københavns Byret den 26. april 2019, ankede den tidligere professionelle fodboldspiller, men ifølge Statsadvokaten i København har han ønsket at frafalde sin anke, fremgår det på Twitter.

Artiklen fortsætter efter videoen

Fire måneder i fængsel

Den tidligere professionelle fodboldspiller skal nu afsone sin dom på fire måneders ubetinget fængsel, som han modtog i Københavns Byret i april 2019.

Nicki Bille har igennem sin forsvarer anmodet om at lade sin anke frafalde.

Ønsket om at lade anken frafalde blev annonceret på et retsmøde i Østre Landsret.

Dømt for vold, narko og trusler

Da sagen den 26. april 2019 rullede i Københavns Byret stod Nicki Bille tiltalt for vold, besiddelse af narko og trusler.

Han blev kendt skyldig i fire ud af fem forhold. Den tidligere professionelle fodboldspiller blev dømt for trusler med en luftpistol, for besiddelse af 0,26 gram kokain, for at slå en dørmand og for at true en sygeplejerske.

Den 31-årige var desuden også tiltalt for at transportere våbnet uforsvarligt, men det blev han ikke dømt for.

Gik efter betinget straf

I byretten nægtede Nicki Bille at have slået en dørmand med knyttet hånd, ligesom han også nægtede, at han havde truet en sygeplejerske. Han erkendte dog trusler med luftpistol og sin besiddelse af kokain.

Den 31-åriges forsvarsadvokat havde håbet på, at hans klient maksimalt blev idømt 30 dages betinget fængsel. Retsformanden gav ved domsafsigelse udtryk for, at de også havde overvejet en betinget straf, men at trusler mod en sygeplejerske og vold mod en dørmand giver en ubetinget straf.

Retsformanden forklarede dog også, at der var en mulighed for, at Nicki Bille kunne afsone straffen i fodlænke.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu