ANNONCE

Fodboldstjerne død i trafikulykke kort efter han havde sat børnene af ved skolen

16. maj 2018 11:55 | Af: Jesper Werge, redaktion@newsbreak.dk

Jlloyd Tafari Samuel var fortsat aktiv fodboldspiller, da han tirsdag 15. maj blev dræbt i en trafikulykke. Hans klub gennem næsten ti sæsoner, Aston Villa, bar i den anledning sørgebind under afgørende fodboldkamp.

I en alder af bare 37 år mistede fodboldspilleren Jlloyd Tafari Samuel tirsdag 15. maj livet i en trafikulykke i Cheshire syd for Liverpool.

Han havde afleveret sine børn i skole, og det var på vejen tilbage herfra, at Jlloyd Tafari Samuel kørte galt.

Den 37-årige sportsstjerne kolliderede med en varevogn, og Jlloyd Tafari Samuel døde med det samme.

Legendarisk klub trak i de sorte sørgebind

Chaufføren i varevognen fik svære kvæstelser ved ulykken, og det står lige ikke klart, om vedkommende vil overleve. Det skriver The Mirror på sin hjemmeside.

Den tragiske hændelse fik spillerne i Jlloyd Tafari Samuels tidligere klub, Aston Villa, til at bære sørgebind under den afgørende kamp mod Middlesbrough, som de spillede tirsdag aften.

En kamp som endte uafgjort, men som via et godt resultat i den første af to kampe resulterede i, at Aston Villa er videre til den endnu mere afgørende kamp om at rykke op i Englands bedste fodboldrække.

Spillede 169 kampe på førsteholdet

Jlloyd Tafari Samuel spillede fra 1998 til 2007 i Aston Villa-klubben, der i øvrigt er prins Williams foretrukne fodboldklub.

Den Trinidad og Tobago-fødte spiller havde ialt 169 kampe for den ikoniske klub, som både har vundet flere engelske og europæiske titler.

Jlloyd Tafari Samuel var tæt på at blive en del af det engelske landshold i 2004 – men han kom aldrig på banen, og mere blev det ikke til end en enkelt udtagelse.

Tog en afstikker til to iranske klubber

Til gengæld høstede forsvarsspilleren stor succes som klubspiller – og efter perioden i Aston Villa fortsatte Jlloyd Tafari Samuel karrieren i Bolton.

I 2011 rykkede han til Iran, hvor han spillede tre sæsoner i Esteghlal og en enkelt i Paykan.

I 2015 returnerede han til England, hvor han – indtil sin alt for tidlige død – spillede i Egerton-klubben i 12. bedste række.

(Kilder: Wikipedia.org, FA)

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu