ANNONCE

Fodboldstjerne vågnet efter tre år i koma

27. marts 2020 18:59 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

I juli 2017 faldt den dengang 20-årige Abdelhak Nouri om med et hjerteanfald under en træningskamp. Nu er han vågnet igen.

Tilbage i juli 2017 faldt det dengang 20-årige stortalent Abdelhak Nouri pludselig om under en træningskamp for sin daværende klub Ajax mod Werder Bremen.

Siden har den nu 22-årige Nouri ligget i koma. Men nu er han på mirakuløs vis vågnet, skriver The Sun.

Artiklen fortsætter under videoen

Nyheden afslører Nouris bror Abderrahim på hollandsk tv, hvor han fortæller, at Abdelhak Nouri er udskrevet fra hospitalet og er kommet hjem.

Familien bor i et hus, der er specielt indrettet til Nouri, der er afhængig af en kørestol. Han er meget afhængig af sine familie, fortæller broderen:

– Han sover, han nyser, han spiser og han bøvser, men han kommer ikke rigtigt ud af sengen. Han er meget sengeliggende og meget afhængig af os, siger Abderrahim Nouri.

Broderen fortæller, at Abdelhak på sine gode dage kan kommunikerer via smil eller et løft af øjenbrynene, men han har ikke mange kræfter.

Da Abdelhak Nouri blev lagt i koma i juli 2017 blev han ikke levnet mange chancer for at overleve. Nu ser fremtiden uendeligt meget lysere ud for det tidligere stortalent.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu