ANNONCE

Fodboldtossen indgår forlig med DBU

20. januar 2012 18:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fodboldtossen indgår forlig med DBU
Billede mangler

Ronni Nørvig, bedre kendt som fodboldtossen, kommer alligevel ikke til at leve af havregrød og pastaskruer resten af livet.
Han har netop indgået et for ham favorabelt forlig med Dansk Boldunion, DBU. Det skriver DBU selv i en pressemeddelelse.
“Vi sætter med forliget handling bag vores ord om, at det var det principielle i dommene – at Ronni Nørvigs tåbelige handling er ansvarspådragende – der var det vigtigste for os. Og at vi derefter ville være villige til at forhandle en aftale på plads med den pågældende,” siger kommunikationschef i DBU Lars Berendt.
Den 32-årige baneløber var ellers senest blevet dømt i Landsretten til at betale hele 1,9 millioner kroner i erstatning til DBU. Men nu slipper han med at betale 250.000 kroner for det, der må være hans livs værste brandert.
“På baggrund af vores indsigt i hans økonomiske forhold har vi afskrevet et beløb i millionstørrelsen af erstatningsbeløbet, og glæder os over, at vi dermed medvirker til at få afsluttet en ulykkelig sag, som uden tvivl har haft store, personlige konsekvenser for Ronni Nørvig,” siger Lars Berendt om forliget.
At Nørskov alligevel skal betale en del i erstatning beløber sig blandt andet på, at han har modtaget et større beløb på 100.000 kroner for at fortælle sin historie om den aften i Parken i 2007, da han ødelagde Danmarks kamp mod Sverige, til tv-kanalen TV 5.
DBU understreger, at de er glade for, at den fire år lange sag nu endelig er afsluttet. Ronni Nørskov har karantæne fra landskampe på hjemmebane indtil sommeren 2013.
Og hvis han vil se bold i udlandet, kommer hans rygte til at gå ham i forvejen:
“For så vidt angår landskampe i udlandet er DBU forpligtet til at kategorisere ham som “kendt urostifter,” skriver DBU afsluttende.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu