ANNONCE

Fødevarekontrol fandt larver hos Tulip

30. november 2011 09:40 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fødevarekontrol fandt larver hos Tulip
Billede mangler

“En beklagelig fejl.”
Sådan lyder det fra Tulip, efter at fødevarekontrollen for nylig afslørede, at larver og fluer spiste løs af Jaka-bov hos Tulip i Vejle, skriver 24timer.
Fundet blev gjort i et lager fyldt med mad, der egentlig skulle være parat til at blive kørt ud i butikker i ind- og udland.
Her var der under transporten gået hul på dåserne på to paller med Java Bov. Det betød, at en sværm af fluer var godt i gang med et større festmåltid og med at lægge æg – og dermed larver – i og omkring dåserne.
“Det er heldigvis meget sjældent, vi finder den slags. Tulip skulle selvfølgelig aldrig have ladet sådanne varer komme ind på et færdigvarelager. Så varerne blev med det samme destrueret,” siger Fødevarestyrelsens sektionschef Annette Arbjerg til 24timer.
Hun mener, at Tulip burde have kigget pallerne grundigt efter.
“Men virksomheden havde ikke procedurer, der kunne sikre, at det skete,” siger Annette Arbjerg til 24timer.
Tulips kommunikationschef, Rune Jungberg Pedersen understreger, at Fødevaresikkerheden ikke på noget tidspunkt har været i fare.
“Der skete en beklagelig fejl i vores modtagekontrol, hvor varerne skulle have været tjekket. Det har vi lært af, så det ikke gentager sig,” siger Rune Jungberg Pedersen til 24timer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu