ANNONCE

Fødevaregigant reagerer på Listeria-alarm: Kontakter alle kunder

9. december 2016 21:39 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Fødevaregiganten Hørkram reagerer nu i kølvandet på Listeria-udbruddet hos producenten Delika Aalborg.

Som om, der er ikke er udfordring nok i kølvandet på fredagens lukning af fødevareproducenten Delika Aalborg i Vamdrup, så reagerer cateringfirmaet Hørkram nu prompte og kontakter alle dets professionelle kunder.

Det skriver Hørkram i en pressemeddelelse fredag aften.

Delika Aalborgs produktion er blevet lukket som følge af listeria-fund på produktionsmaskiner, og derfor blev seks forskellige produkter kaldt tilbage gennem Fødevarestyrelsen.

Hos Hørkram går de dog skridtet videre. I pressemeddelelsen oplyser Hørkram nemlig, at et utal af varer, som firmaet har solgt videre, nu bliver trukket tilbage. Du kan se hele listen i galleriet her over artiklen.

– Alle vores professionelle kunder er i skrivende stund i gang med at blive kontaktet, både per telefon og med almindeligt brev, men vi kan ikke udelukke, at nogle af vores kunder kan have videresolgt varerne direkte til slutbrugere, skriver Hørkram.

Foruden Delika-produkterne drejer det sig for Hørkrams vedkommende om to varer, der er skåret i skiver hos Hørkram og videresolgt i forskellige forpakninger under navnet Chefs Best Partner.

Ved indtagelse af produkterne er der risiko for infektion med listeriabakterier. Symptomerne er blandt andet influenzalignende feber og hovedpine samt eventuelt mavetarmproblemer. I sjældne tilfælde kan listeria forårsage meningitis og blodforgiftning.

Hørkram henstiller til, at forbrugere, der skulle have købt disse varer direkte, kasserer produkterne

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu