ANNONCE

Fødevarestyrelsen lukker møgbeskidt æggepakkeri

24. juli 2020 19:49 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Har du købt æg derfra, skal du øjeblikkeligt skille dig af med dem.

Fødevarestyrelsen lukker møgbeskidt æggepakkeri
Har man spist æg fra Landsby æg og udviklet sygdomssymptomer som fx høj feber, hovedpine eller muskelsmerter, skal man kontakte egen læge. Foto: Scanpix

Fødevarestyrelsens Rejsehold er fredag skredet til den hårdest mulige sanktion, og har beordret et æggepakkeri i Hobro lukket øjeblikkeligt.

Ved styrelsens besøg kunne man konstatere, at der var adskillige rottelorte på gulve og de borde, som æggene lå på, papbakker med bidemærker fra rotter og en død rotte under en palle med æggeemballage:

– Hygiejnen hos æggepakkeriet var så ringe, at vi vurderer, at det potentielt kan være farligt for forbrugerne at spise æggene. Derfor vil vi opfordre forbrugere, som har æg stående i køleskabet, til at tjekke, om de stammer fra Landsby æg, siger Henrik Larsen, tilsynsførende i Fødevarestyrelsens Rejsehold i en pressemeddelelse.

Æggene fra æggepakkeriet er mærket med et klistermærker, hvor der med gul skrift står “Landsby æg”. Æggene er både solgt via detailbutikker og direkte til forbrugere via stalddørssalg hos ægpakkeriet i Hobro.

Har man spist æg fra Landsby æg og udviklet sygdomssymptomer som fx høj feber, hovedpine eller muskelsmerter, skal man kontakte egen læge.

Landsby æg’s forbud mod salg gælder indtil Fødevarestyrelsen vurderer, at det kan blive ophævet. Landsby æg får derudover en bøde for markedsføring af farlige fødevarer.

Æggepakkeriet ligger på Gettrupvej 17 i Hobro.

Det er fredag aften ikke lykkedes Newsbreak.dk at komme i kontakt med æggepakkeriet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu