ANNONCE

Fødevarestyrelsen lukker ulovlig slagter

14. december 2018 20:01 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hvis du har købt ind der, bør du overveje at smide dine varer ud.

Fødevarestyrelsen lukker ulovlig slagter
En l Foto: Scanpix.

Fødevarestyrelsen har fredag lukket en ulovlig slagterbutik på Fredborgvej 26 ved Sæby i Nordjylland.

Fødevarestyrelsen skriver i en pressemeddelelse, at der er blevet solgt vildtleverpostej, svinekød og oksekød fra adressen, uden at Fødevarestyrelsen har haft mulighed for at kontrollere stedet.

Newsbreak.dk har været i kontakt med Brian Larsen, der har adresse på stedet. Han fortæller en lidt anden historie end det, Fødevarestyrelsen oplyser, men han erkender også, at han har gjort noget, han ikke må.

–  Jeg har et lille lokale med en rygeovn, og jeg har lavet nogle leverpostej. Det må jeg åbenbart ikke, siger Brian Larsen til Newsbreak.dk.

Fødevarestyrelsen skriver i pressemeddelelsen, at virksomheden på adressen ikke var underlagt Fødevarestyrelsens smileykontrol, hvor eksperter fra styrelsen gennemgår virksomheders arbejde med hygiejne, skadedyrssikring og sporbarhed.

Det var ikke i orden

Ifølge Fødevarestyrelsen fandt man på stedet både opskæringslokale og kølerum, og at man i kølerummet fandt to halve oksekroppe, der manglede dokumentation for, at dyrene havde været underlagt lovpligtig dyrlægekontrol.

“Dermed kan Fødevarestyrelsen ikke afvise, at dyrene har været syge, inden de blev slagtet,” lyder det i pressemeddelelsen.

Ifølge Brian Larsen står han til en bøde efter Fødevarestyrelsens besøg. Det kan han godt forstå.

– Jeg ved godt, det ikke er i orden, siger Brian Larsen til Newsbreak.dk.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu