ANNONCE

Følger efter en hær af megastjerner

7. februar 2021 19:04 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Makkerparret Jazmine Sullivan og Eric Church træder i nogle gevaldige fodspor, når de synger nationalhymnen ved Super Bowl 2021

R&B sangeren Jazmine Sullivan og countrymusikeren Eric Church har noget at leve op til, når de i skøn forening synger for på den amerikanske nationalmelodi inden årets Super Bowl fløjtes i gang.

De træder nemlig i fodsporene på en lang række verdensstjerne, der tidligere har haft den store ære.

Se eksempler på disse i galleriet ovenfor.

Årets Super Bowl afvikles natten mellem den 7. og 8. januar dansk tid på på The Raymond James Stadium i Tampe Florida og er en gigantisk fest. Først og fremmest i USA, men også mange andre steder på kloden.

Et par prominente kunstnere

Jazmine Sullivan debuterede i 2008 med sin single og albummet ‘Fearless’, der strøg helt til tops på R&B hitlisterne. Hun har hele 12 gange været Grammy-nomineret og har skrevet sange til andre store kunstnere som for eksempel Mary J. Blige og Jennifer Hudson. Hun er i øjeblikket højaktuel med sit nye album ‘Heaux Tales’, der siden midten af januar har hørt til i toppen på Billboards top 200 hitliste.

Eric Church har 10 Grammy-nomineringer bag sig. Han udgav sit debutalbum i 2006 og har toppet country hitlisterne med sange som ‘Drink In My Hand’, ‘Springsteen’, ‘Talladega’ og ‘Record Year’. Han har udgivet flere platin-albums og blev udnævnt til årets entertainer ved Country Music Association Awards i 2020.

En gigantisk begivenhed

Nu er der næppe ingen af de to, der er i akut nød med hensyn til at gøre opmærksom på sig selv. Men opmærksomhed vil de nu alligevel få masser af.

Super Bowl bliver sendt på direkte TV i langt flere end 200 lande verden over og har millioner af seere. I 2020 var der alene i USA 100 millioner tv-seere, der så med.

Her i Danmark bliver begivenheden sendt på TV3+. Studiet åbner med optakt allerede klokken 22 søndag aften og selve kampen er programsat til at gå i gang klokken 00.30 natten til mandag.

Fakta

Sjove kendsgerninger omkring Super Bowl

I USA bliver der på ‘Super Bowl Sunday’ konsumeret mere end 3,6 tons guacamole dip

Til dippen bliver der fortæret 14,5 tons chips

Af de 700.000 fodbolde, der hvert år produceres til brug i NFL benyttes de 72 under Super Bowl

I 2020 kostede en gennemsnitsreklame på 30 sekunder under Super Bowl TV-udsendelsen i USA mellem 31 og 34 millioner kroner

I 2015, hvor Super Bowl stod mellem New England Patriots og Seattle Seahawks, så 114,5 millioner amerikanere med på TV

Super Bowl er verdens næst mest sete TV-begivenhed. Den overgås kun af europæisk fodbolds Champions League finale

Det er såmænd ingen andre end Disney, der står bag prisen til den spiller, som kåres som kampens vigtigste

Kilde: kidzworld.com

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu