ANNONCE

Først fik ung mand peberspray – så kom tæskene

27. august 2019 19:42 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

17-årig elev på Aarhus Handelsgymnasium blev overfaldet af hætteklædte mænd.

Efter et knivstikkeri på et gymnasium i Risskov mandag blev fire mænd tirsdag ved et grundlovsforhør i Retten i Aarhus varetægtsfængslet i fire uger.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Omkring ti elever overværede den blodige vold mod en 17-årig dreng, som fandt sted uden for Aarhus Handelsgymnasium på Vejlby Centervej.

Angriberne var iført hættetrøjer og gik målrettet efter den 17-årige, der er elev på gymnasiet.

Stiften.dk skriver, at ofret først blev sprøjtet med peberspray i ansigtet. Herefter blev han slået og sparket for til sidst at blive stukket fire gange med en kniv, i lænden og i ballen.

Efter volden stak de af og kørte væk i en bybus. Da bussen nåede frem til Viby Ringvej, blev de fire anholdt, oplyste politiet mandag.

Der er tale om to mænd på 18 og to mænd på 19 år.

Artiklen fortsætter under videoen

Gymnasiet tilkaldte psykolog efter den voldelige begivenhed, ligesom der skete briefing af elever og personale.

Newsbreak.dk har tidligere skrevet, at Cathrine Falkenberg, Astrid Juul Jørgensen og Rebecca Due Langvad, der alle er elever på gymnasiet, sad i rygeområdet og lavede lektier, da drengen blev overfaldet.

– De fleste løb væk, og vi var sådan lidt i chok. Men vi tre går så hen og råber til overfaldsmændene, at de skal lade være og gå deres vej, hvilket de så også gør til sidst, sagde Astrid Juul Jørgensen mandag aften.

– Jeg er meget chokeret over situationen. Jeg synes, det var forfærdeligt. Det er ikke noget, man tænker, når man står op mandag morgen, at man skal opleve sådan noget. Så det var rystende, sagde Cathrine Falkenberg mandag.

Det handler det ikke om

Overfaldet skyldtes en intern strid, har politiet sagt, men har dog ikke ønsket at gå i detaljer.

Man mener dog hos politiet at vide, at der ikke er tale om et bandeopgør.

“Den foreløbige efterforskning peger på, at det formentligt er en intern strid, der ligger til grund for overfaldet, og at episoden ikke er banderelateret på nogen måde,” har politiet tidligere skrevet i en pressemeddelelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu