ANNONCE

Første genbrugsplads åbner NU

29. marts 2020 09:31 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Allerede søndag kan heldige komme af med deres affald.

Første genbrugsplads åbner NU
I Horsens åbner en genbrugsplads allerede søndag. Foto: Linda Kastrup/Scanpix.

Søndag morgen genåbner Horsens Kommune tre genbrugspladser og forventer stort rykind. Politiet er klar til at overvåge trafikken til pladserne.

Det fortæller TV Syd.

Artiklen fortsætter under videoen

Genåbningen sker, efter at Kommunernes Landsforening, sundhedsmyndighederne og politiet har ændret i deres vejledning for genbrugspladser.

Mens Kommunernes Landsforening anbefaler, at genbrugspladserne åbnes fra tirsdag morgen, så har Horsens Kommune valgt at åbne sine pladser allerede søndag – med ekstra mandskab og vagter på pladserne.

Hold afstand

På alle tre genbrugspladser vil der være skilte, der beder folk om at holde afstand. Vagter vil holde styr på, hvor mange biler der er lukket ind.

I Horsens vil der også være vagter klar til at dirigere trafikken.

Politiet på pletten

Sydøstjyllands Politi er også opmærksom på, at åbningen af genbrugspladserne kan give stor tilstrømning.

– Vi vil holde øje med med situationen på vejene omkring pladserne. Opstår der kø, opfordrer vi til, at folk bliver siddende i deres biler og undgår kontakt med hinanden, siger vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi, søndag morgen til TV Syd.

Det er iøvrigt ikke alle kommuner, der har haft genbrugspladserne lukket de seneste uger. Silkeborg, der er nabokommune til Horsens, har haft sine pladser åbne i i normalt omfang under hele coronakrisen.

Citathistorie: TV Syd.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu