Foghs spindoktor Michael Kristiansen løj på CVet

8. marts 2012 12:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Foghs spindoktor Michael Kristiansen løj på CVet
Billede mangler

Spindoktor og politisk kommentator og medvært på det politiske ugemagasin på TV2 News “Mogensen & Kristiansen”, Michael Kristiansen, har løjet om sine meritter.
 
På sit CV skriver han, at han er “cand. phil. i filmvidenskab fra Københavns Universitet”, men det benægter universitet til B.T.
“Michael Kristiansen er ikke cand.phil. fra Københavns Universitet, men han har bestået et bifag,” skriver chefkonsulent Dorrit Wivel til B.T.
 
Dermed bryder spindoktoren universitetsloven, der forbyder brug af doktorgrader, som man ikke har.
 
Det pyntede CV er fra 2001, hvor Michael Kristiansen blev ansat i Statsministeriet som rådgiver for Anders Fogh Rasmussen (V), der lige havde vundet valget.
 
Den falske kandidatgrad er dog også brugt i flere portrætter af Michael Kristiansen, samt da han udgav en bog om Niels Helveg Petersen.
 
Selv erkender Michael Kristiansen det forkerte CV. Men i stedet for en regulær løgn, så sælger han den falske kandidatgrad som en fejl.
“Det er fuldstændig rigtigt, at jeg ikke har nogen kandidatgrad. Når jeg har skrevet det, så er det en fejl – og det vil jeg gerne beklage her med ti års forsinkelse,” siger Michael Kristiansen til B.T.
Kilde: B.T.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu