Folkekær Far til Fire-skuespiller er død

19. marts 2012 20:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Folkekær Far til Fire-skuespiller er død
Billede mangler

Skuespilleren Hanne Borchsenius, der var kendt som Søs i Far Til Fire-filmene, er død tidligt mandag morgen, skriver Ekstra Bladet.
Den 76-årige folkekære skuespiller døde af kræft i bughulen. Sygdommen blev først opdaget i sidste uge, og da var kræften allerede i et fremskredent stadie. Efter det gik det stærkt ned af bakke. Torsdag blev den danske skuespiller indlagt på hospice, og der lå hun frem til sin død.
“Hanne har gået og haft det dårligt siden jul. Men hun havde faktisk slået det hen. Hun var ikke pivet, så hun troede, at det var et maveonde,” siger Niels Wøldiche, der har været hendes nære ven i 25 år, til ekstrabladet.dk
Han fortæller, at skuespilleren var afklaret med at skulle dø, og at hun tilbragte den sidste tid sammen med ham og to andre venner.
Hanne Borchsenius blev folkeeje, da hun i 1961 spillede Søs i familiefilmen ‘Far til Fire med fuld musik’. Siden spillede hun med i adskillige danske film op gennem 1970’erne og 1980’erne, blandt andet ‘Passer passer piger’, ‘Kampen om den røde ko’ og ‘Et dukkehjem’.
Hun har fire ægteskaber bag sig. Det seneste var med Axel Strøbye frem til hans død i 2005.
Kilde: ekstrabladet.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu