ANNONCE

Folketinget giver Troels Lund-lynorlov

5. december 2011 13:40 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Folketinget giver Troels Lund-lynorlov
Billede mangler

Kollegaerne på Christiansborg går til en lynafstemning tirsdag, så Troels Lund Poulsen (V) kan få orlov.
Det oplyser Folketingets formand Mogens Lykketoft (S), som nu har modtaget den officielle ansøgning om orlov fra den tidligere venstre-minister.
“Ansøgningen vil blive behandlet som anmodet, og jeg forventer, at der vil blive stemt om den i Folketingssalen allerede tirsdag,” siger han til Newspaq.
Den nuværende skatteminister Thor Möger har nedsat en undersøgelseskommission, efter at direktør i Skat København har fremsat beskyldninger mod Troels Lund, om at venstrepolitikeren forsøgte at ændre Skats frifindelse af Helle Thorning.
Troels Lund mener ikke, at han kan være politiker, mens undersøgelsen af Skatteministeriets behandling af Helle Thorning Schmidts (S) skattesag kører. Derfor har Troels Lund nu bedt om orlov, men det bliver uden løn, forklarer Folketingets formand.
“Efter alt fast praksis, så giver man orlov til folk, som beder om det uden løn,” siger Mogens Lykketoft.
Søndag sagde venstres politiske ordfører Ellen Trane Nørby, at Troels Lund nu vil færdiggøre sit studie. Han begyndte på historie i 1996 og er ikke blevet færdig endnu.
“Der er fremkommet en række alvorlige beskyldninger mod min person gennem de seneste uger, og jeg er derfor tilfreds med, at jeg nu får lejlighed til at fortælle min version af sagen i sin helhed,” forklarer Troels Lund Poulsen, og slår fast, at han har levet op til sin tavshedspligt i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu