For anden gang på en uge: Gunnar er forsvundet

1. april 2018 19:54 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Midt- og Vestjyllands Politi leder efter 80-årige Gunnar, der er gået fra et plejehjem i Silkeborg.

For anden gang på en uge: Gunnar er forsvundet
Politiet leder med en hundepatrulje efter 80-årige Gunnar i Silkeborg. Klik igennem galleriet og se et billede af Gunnar. Foto: Colourbox

Opdatering: Gunnar er heldigvis fundet i god behold af en forbipasserende og bragt tilbage til plejehjemmet, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, der samtidig takker borgerne for opmærksomheden og hjælpsomheden.

Midt- og Vestjyllands Politi beder søndag aften borgerne i Silkeborg om at holde udkig efter en 80-årig mand ved navn Gunnar.

Gunnar er nemlig gået fra Gødvad Plejecenter, hvor han sidst blev set klokken 14.30. Det oplyser vagtchef Bjarne Askholm til Newsbreak.dk.

– Vi har en hundepatrulje ude at lede efter, og vi har kontakt til taxa i Silkeborg, som har en 11-12 biler ude at køre, som holder øje, fortæller han om politiets indsats for at finde Gunnar.

Det er anden gang på fem dage, at politiet sætter gang i en eftersøgning efter Gunnar. Onsdag aften var han også forsvundet fra plejecenteret, men her blev han heldigvis fundet ganske hurtigt i god behold.

Er godt gående

Gunnar lider af demens, og han kommer ikke nødvendigvis tilbage til plejehjemmet af sig selv, og derfor vil politiet altså gerne have fundet ham, inden mørket og natten falder på.

– Han er godt gående, så han kommer let langt omkring, fortæller Bjarne Askholm, der ikke har noget bud på, hvor Gunnar kan være søgt hen.

Gunnar er 160 centimeter høj og spinkel af bygning. Han er iført en sort jakke, og han går lidt foroverbøjet. Du kan se et billede af ham i galleriet ovenfor.

Hvis man ser Gunnar, skal man ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu