For anden gang på to uger: Politiet efterforsker mystiske brande

14. september 2017 08:58 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Politiet mistænker, at samme bygning er blevet påsat for anden gang på to uger. De søger nu vidner i sagen.

For anden gang på to uger: Politiet efterforsker mystiske brande
Stationskroen i Broager har nu to gange på 14 dage været ramt af brande. Hos politiet mistænker man ildspåsættelse i begge tilfælde. Foto: Krak.

Syd- og Sønderjyllands Politi leder efter vidner, til hvad der beskrives som en mulig påsat brand ved Stationskroen i Broager ved Sønderborg onsdag aften.

Politiet modtog en anmeldelse klokken 21.25, om at der var brand i bygningen, og da politiet nåede frem, kunne de konstatere store brandskader.

– Vi har en mistanke om, at branden muligvis kan være påsat. Vi har fundet en dør til bygningen, der var brudt op, siger vagtchef Erik Lindholt.

Branden onsdag aften kommer i kølvandet på en brand i samme bygning 1. september.

– Der har været brand i bygningen tidligere, og siden har bygningen ikke været beboet. Den første brand mistænkes også som påsat, men den er endnu ikke efterforsket færdig, siger han.

Vidner søges

Ingen personer er kommet til skade ved branden, men politiet vil meget gerne i kontakt med folk, der kan bidrage til sagens opklaring.

– Vi er først og fremmest interesserede i, hvis der er nogle, der har set noget eller har nogle oplysninger, vi kan gå videre med, siger Erik Lindholt.

Broager ligger syd for sydvest for Sønderborg. Seneste folketælling fra Danmarks Statistik viser, at byen i 2017 havde 3320 indbyggere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu