El Clasico: Barcelona melder Messi kampklar

2. marts 2013 13:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
El Clasico: Barcelona melder Messi kampklar
Billede mangler

Både Barcelona og Real Madrid har varslet ændringer i holdopstillingerne før El Clasico-opgøret lørdag eftermiddag.

De hold møder hinanden for anden på blot fem dage – denne gang i La Liga – og i løbet af lørdagen er de første konkrete udmeldinger begyndt at dukke på de forskellige spanske nyhedssider.

Ifølge Sport.es har Barcelonas ansvarshavende træner Jordi Roura, der besidder tjansen i fraværet af Tito Vilanova, meldt ud, at Lionel Messi trods sygdom i de seneste dage er blevet klar til kamp, ligesom også Alexis Sanchez igen er en del af truppen.

Desværre bliver Xavi ikke klar til kampen, og faktisk misser han med stor sandsynlighed også returopgøret i Champions League mod Milan den 12. marts. I hans fravær synes unge Thiago er være det oplagte valg til at træde ind på den centrale midtbane. I Real Madrid-lejren tegner meget på, at Jose Mourinho stadig vil holde stjernen og topscoreren, Cristiano Ronaldo, på bænken for at undgå en mulig skade her kort før deres returopgør i Champions League mod Manchester United på tirsdag.

Kampen mellem Real Madrid og Barcelona spilles allerede klokken 16.00 lørdag eftermiddag og vises på Kanal 5.

Holdopstillingerne ifølge Sport.es.

Real Madrid (4-2-3-1): Diego Lopez, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Essien, Callejon, Modric, Kaka og Benzema.

Barcelona (4-3-3): Valdes, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Thiago, Iniesta, Messi, Sanchez og Villa.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu