Før håndbold-braget: Vi er de bedste

23. januar 2013 07:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Før håndbold-braget: Vi er de bedste
Billede mangler

De danske spillere er proppet med selvtillid inden aftenens kvartfinale mod Ungarn.

 

Fløjspiller Anders Eggert er en af de landsholdsspillere, der føler sig overbevist om, at Danmark besejrer Ungarn og booker en semifinalebillet, hvis ellers de rødhvide spiller op til deres niveau.

– Jeg synes, det er et hold, der står godt til os. Hvis vi skal gå lige på og hårdt, så synes jeg, vi er det bedste hold, lyder det fra Anders Eggert, som tilføjer:

– Det er et godt ungarsk hold, som er meget homogent. Men det er ikke et hold helt på niveau med Spanien og Kroatien – Ungarn er niveauet under. De er godt sammentømret og har en solid 6-0 formation og en god målmand. Men de har ikke et topklasse angreb, siger Eggert.

Ungarns Gabor Csaszar siger, at I er favoritter med 65-35 i jeres favør?

– Ja. Den er købt. Jeg synes, det er et godt hold. Nu er vi der, hvor vi skal spille godt for at vinde. Men spiller vi godt, så vinder vi også, siger Anders Eggert.

Holdkammerat Rene Toft Hansen bakker Eggert op i, at Danmark må påtage sig favoritværdigheden før kampen mod Ungarn, som Danmark senest mødte i juli til OL i London, hvor det blev til en smal dansk sejr på 27-25.

– Det er svært at måle styrkeforholdet. Jeg tror, det bliver en tæt kamp, vi har ikke været presset endnu, så det er svært at vide, hvor vi står. Vi er favoritter, men ikke storfavoritter. 55-45 i vores favør vil jeg sige, siger han og fortsætter:

– Vi skal løbe med dem, for det kunne godt se ud som om, de kan løbe lidt tør for kræfter i anden halvleg. Men i morgen så er det sgu ligemeget, hvem der er favorit, hvis man ikke er klar, lyder det fra Rene Toft Hansen

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu