ANNONCE

For meget sødt i hjemmet? Sådan undgår du det

21. marts 2020 21:45 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Måske har du sørget for at hyggen er i top med en masse søde sager, når nu du alligevel skal være hjemme i to uger.

Hvis du også har oplevet, at indkøbskurven er endnu mere fuld af chokoladekiks, kanelgifler og sodavand i håb om at gøre de kommende 14 dage mere hyggelige, kan det være, at det er en god idé at gennemgå dine kostvaner.

De fleste danskere bruger en masse tid i hjemmet, hvor der ikke er så langt ud i køkkenet efter den næste snack. Hvis du gerne vil skære ned på dit sukkerforbrug, findes der fem løsninger, skriver CNN.

Artiklen fortsætter efter videoen

Chokoladekiks, øl og gifler

De danske supermarkeder har haft besøg af en del kunder de seneste dage, der har købt ind til, at der skal bruges flere dage i hjemmet end de fleste er vant til på grund af coronavirus.

I Rema 1000 har man oplevet et generelt øget salgstal og blandt de varer danskerne har købt mest, var blandt andet pilsner, chokoladekiks og kanelgifler.

Du har måske endda samme eller lignende sukkerholdige varer på din indkøbsliste.

Fjern sukkerholdige varer

Hvis du har et ønske om ikke at falde for meget i sukker-fælden, mens du bruger to uger hjemme uden adgang til fitnesscentre, sportshaller og lignende, så kræver det disciplin.

Én af de ting du kan gøre, er at fjerne alle sukkerholdige varer fra dit hjem. På den måde sikrer du, at du ikke indtager dem.

I galleriet ovenfor kan du få tips til at skære ned på dit sukkerforbrug.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu