ANNONCE

Forårsrengøring: Stederne du ikke må glemme

1. marts 2021 09:43 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Skal du også give hjemmet en overhaling? Her er stederne, man ikke må glemme og et par gode råd før man går i gang

Forår er lig med hovedrengøring. Skidt, sten og sågar vejsalt er blevet slæbt ind i hjemmet med fodtøjet.

Det kolde vejr er på vej i hi, og de første forårstegn er begyndt at vise sig. Men hvordan kommer du bedst og lettest gennem forårsrengøringen?

Det rette udstyr

– Det rigtige værktøj er det halve arbejde. Sådan lyder et gammelt mundheld, og det gør sig også gældende, når hytten skal have den helt store tur. Overvej om du skal udskifte din kost eller moppe med en ny. Derudover er det selvfølgelig vigtigt med et arsenal af rengøringsmidler, som er nødvendige for at gøre hjemmet ordentligt rent. Brug denne tjekliste:

  • Glasrens til spejle og glasoverflader
  • Toiletrens
  • Syre, hvis du eksempelvis skal afkalke på badeværelset
  • Universalrens kan bruges i langt de fleste tilfælde, hvis du ikke har andet hjemme

Og så i gang!

Før du svinger kosten, så sørg for, at du får ryddet godt op. Det er irriterende at manøvrere sig rundt om genstande, fordi man ikke har fået dem flyttet.

Det skriver Alt for Damerne.

Sørg for at gulvet er det sidste, du tager. Under afstøvning af hylder, bord og lamper, vil en del ende på gulvet, og det er derfor ærgerligt, hvis et helt rent gulv pludselig er beskidt igen på grund af en effektiv rengøring. Så start med overfladerne først, og arbejd oppefra og ned.

Skift ofte dit sæbevand. Og særligt, hvis du kan se, at det bliver grumset efter rengøring. Det giver ingen mening af gøre rent i beskidt vand.

Husk at komme rundt i de små kroge og kanter, hvor mange glemmer, at skidtet kan hobe sig op. I galleriet over artiklen, kan du se nogle af de områder, folk glemmer under rengøring af hjemmet.

Se stederne, man ikke må misse i galleriet over artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu