Forældre i chok: 15-årig pige knaldede 25 drenge på skoletoilet

23. maj 2016 15:14 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk

Forældre står tilbage i chok, efter det er kommet frem, at en 15-årig elev havde sex med op mod 25 drenge på et skoletoilet.

En hændelse på en high school i Fort Myers i Florida har efterladt forældre i chok og vrede.

Skolens inspektør har meddelt forældre om, at en 15-årig pige havde sex med op mod 25 drenge på et toilet på skolen.

– Når sådan en hændelse sker, bliver forældrene bekymrede for deres børns velfærd, når de er på skolen, sagde en forælder til Fox 4.

Pigen har ifølge en rapport, som Fox 4 er kommet i besiddelse af, indrømmet at have dyrket sex med flere mandlige elever på toilettet, og 25 drenge blev set gå ind og ud fra toilettet, mens pigen var derinde. Ifølge elever på skolen har video af hændelsen floreret på skolen. Videoen skulle være blevet optaget og sendt rundt via appen Snapchat. Appen lader brugerne optage en 10 sekunder lang video og sende den rundt. Den skulle så kun kunne ses en gang, hvorefter den skulle blive slettet. Men nogle af videoerne er altså blevet gemt, siger en elev på skolen.

Ifølge NBC har politiet også konfiskeret en mobiltelefon.

Har fået konsekvenser for eleverne

Fox 4 har været i kontakt med skolen, som siger, at de involverede elever hurtigt blev disciplineret. Hvad denne disciplinering indebar er dog fortroligt. Men forældrene står stadig med en følelse af, at de burde være blevet informeret tidligere.

– Folk skulle holde øje. Sådan noget som dette skulle aldrig finde sted på et gymnasium, sagde en forælder.

– Det er skolens ansvar, at alle forældre får det at vide.

Eleverne ved heller ikke helt, hvad de skal mene. NBC har talt med en elev, som mest af alt bekymrer sig om skolens fodboldhold:

– En masse fodboldspillere gik ind i et rum med en pige og dyrkede sex med hende, og en masse fodboldspillere er blevet suspenderet. Så vi har måske ikke et fodboldhold i år.

– Det er en af de der ting, hvor du ikke… rigtig… Det er bare skørt. Jeg troede aldrig, det ville ske, sagde en anden elev.

Forældre mener, der mangler opsyn

– Chok. Mistro. Bekymring. Trist. Sådan lyder det fra Eric Struble, som har to 15-årige piger, der går på skolen.

– Det er vores job at beskytte vores børn og lære dem, hvad der er rigtigt og forkert. Jeg synes, nogle burde være blevet notificeret eller have været klar over, hvad der foregik, siger han til Fox 4.

Hændelsen skete efter skoletid, men Struble mener altså stadig, at forældre skulle have haft besked.

– Man skulle tro, der ville være mere opsyn, simpelthen for at undgå, at det kunne ske.

Et medlem fra skolens bestyrelse siger til Fox 4, at det var en dårlig beslutning foretaget af flere elever, og selvom de ikke kan kontrollere beslutningerne, som elever, der bryder skolens adfærdsregler, tager, kan de være mere proaktive med opsynet efter skoletid.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu