Forældre fængslet for mistanke om vold mod deres datter

5. marts 2013 19:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Forældre fængslet for mistanke om vold mod deres datter
Billede mangler

Retten i Glostrup har tirsdag varetægtsfængslet fire personer for at frihedsberøve og mishandle en 17-årig pige, der tilhører deres egen familie. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Politiet har en formodning om, at den 17-årige har været udsat for et æresrelateret overgreb, som skal have fundet sted, da hun mandag eftermiddag blev lokket til et familiebesøg i en villa i Taastrup. Her fik hun ifølge anklagerne klippet sit hår af, og hun blev klædt af og mishandlet med et bælte, ligesom der blev taget kvælertag på hende. Mishandlingen varede i to timer, indtil pigen slap fri og fik tilkaldt politiet.

»Hun har været udsat for en særdeles grov og ydmygende forbrydelse, og vi tager det her meget alvorligt. Derfor har vi straks anholdt de fire familiemedlemmer, som vi mistænker har mishandlet hende, og har bedt retten fængsle dem,« udtaler senioranklager Martin von Bülow i en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi.

Dommeren i Retten i Glostrup besluttede under fremstillingen at fængsle de fire familiemedlemmer til pigen i tre uger, og der blev samtidig nedlagt navneforbud i sagen. Blandt de fængslede er pigens forældre, en moster og en onkel.

Anklagemyndigheden havde anmodet om, at grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu