Forældreforening: Nu må regeringen gribe ind

11. april 2013 14:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Forældreforening: Nu må regeringen gribe ind
Billede mangler

Når parterne ikke kan blive enige, så må regeringen træde til. Sådan lyder det nu fra landsforeningen Skole og Forældre, der repræsenterer forældre med børn i folkeskolen, skriver b.dk.

 

»Vi har nogle børn, som har krav på undervisning, og som forældre er vi nået dertil, hvor vores goodwill er brugt op. Nu er vi nået så langt, at vi bliver nødt til at bede om et indgreb,« siger Mette With Hagensen, formand for Skole og Forældre.

Hun understreger, at foreningen ikke tager parti i konflikten mellem Kommunernes Landsforening (KL) og lærerne og at man derfor ønsker et balanceret indgreb. Forældrenes frygt er nemlig, at lærerne efter et indgreb vil føle sig »kørt over« af regeringen og at det vil skade samarbejdet mellem forældrene, lærerne og skolerne.

»Opfordringen til regeringen er, at indgrebet skal tilgodese begge parter. Vi har ikke brug for et indgreb, der går enten KLs eller Danmarks Lærerforenings vej. Vi har brug for et indgreb der tager det lidt, de nu er enige om, og så bygger videre på det,« siger Mette With Hagensen til b.dk.

Ifølge formanden syntes mange børn i efter påskeferien, at det var dejligt med ekstra ferie, men nu er usikkerheden ved at blive for stor, og det går børnene på, siger hun.

Derudover bliver videnstabet for de store elever også for stort, da de allerede i maj begynder at gå til eksamen.

»Af hensyn til børnene er vi nødt til at sige, at der nu bliver nødt til at ske noget. Mange forældre, jeg har mødt de sidste 14 dage, spørger om vi ikke kan gøre noget. Det er selvfølgelig det, der gør, at vi nu går ud og melder, at vi ønsker et indgreb,« forklarer Mette With Hagensen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu