Forældrepar fundet døde: 13-årig datter forsvundet og efterlyst

18. oktober 2018 22:14 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politiet i Barron County leder efter edn 13-årige Jayme Closs, der er sporløst forsvundet efter, at hendes forældre blev fundet døde i familiens hjem.

Forældrepar fundet døde: 13-årig datter forsvundet og efterlyst
To døde forældre og en forsvundet 13-årig pige. Det er, hvad Barron Countys sheriff skal arbejde med i den nærmeste fremtid. Foto: Colourbox

En af de mest spektakulære og gruopvækkende sager foregår netop nu i Wisconsin i USA. En 13-årig pige er forsvundet og bliver efterlyst overalt. Efterlysningen er kommet i kølvandet på, at pigens forældres hjem havde fået døren skudt i stykker – da politiet entrerede hjemmet fandt de den 13-årige piges forældre døde.

Den 13-årige Jayme Closs har været forsvundet siden mandag morgen, hvor forældrernes døde kroppe blev opdaget. Det frygtes nu, at den lille pige er blevet kidnappet. Politiet bekræfter, at de har modtaget over 200 tips til CBS News.

Politiet modtog et særdeles utydelig opkald mandag omkring klokken 13 fra familiens hus – og det var dette opkald, der fik politiet til at køre ud til huset. Politiet har identificeret mobiltelefonen, hvorfra opkaldet blev lavet, skriver CBS News.

-Jeg vil ikke kommentere på, hvis telefon det er, da det er en del af vores efterforskning, siger Chris Fitzgerald, der er sheriff i Barron County.

De mange tips er kommet på tværs af landet – hvoraf et af de indsendte tips skabte stor opmærksomhed. Nemlig da en tankstation i Miami mente, at de havde fanget pigen på en overvågningsvideo. Men den teori blev senere afkræftet.

En mønsterelev

Jayme Closs var, hvad mange nok vil kalde, en mønsterelev. Den 13-årige bliver beskrevet som en god klassekammerat, men også en sød og stille pige, der er meget loyal.

Melissa Salmonson, der er en ven af familien, forklarer til CBS News, hvordan det her påvirker hende.

– Alle føler sig hjælpeløse lige nu.

Efterforskere siger, at de ikke regner med, at Jayme er en mistænkt i sagen om hendes forældres død. Politiet har bekræftet, at der blev brugt et våben i forbindelse med ransagningen, men sheriffen vil ikke sige, om der er fundet et våben i hjemmet eller hvordan forældrene døde.

Det forventes, at der vil blive foretaget obduktioner onsdag.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu