ANNONCE

Forbipasserende har fundet liget af en mand

4. august 2019 09:48 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet er på sagen.

En forbipasserende har fundet liget af en mand på en strand i den nordlige del af Falster. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til Newsbreak.dk.

Politiet forventer, at der er tale om en 70-årig mand, der har været savnet i en uges tid, siden han i slutningen af juli forsvandt, mens han var ude og sejle i kajak.

Newsbreak.dk skrev dengang, at Forsvaret var i vandet og i luften for at lede efter manden, men at man opgav eftersøgningen, da man ikke kunne finde ham.

Manden var ude for at ro ved Vigsnæs på Lollands nordkyst. Han kom ikke hjem som aftalt lørdag aften, 27. juli, og han blev derfor efterlyst.

Ifølge Lolland-Falsters Folketidende blev der er fundet en tom kajak på den østlige side af Askø, der ligger ud for Lollands nordkyst, efter at manden var forsvundet.

Pårørende underrettet

Vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig, fortæller Newsbreak.dk, at der ikke er foretaget ligsyn af den person, der blev fundet død lørdag, 3. august, men man har en klar formodning om, hvem det er.

– Der er nogle ting, der indikerer, at det er ham (den 70-årige, red.), siger vagtchefen til Newsbreak.dk.

Dermed er de pårørende til den 70-årige mand også underrettet om, hvad der er sket.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu