Skip to main content

Her er Danmarks dyreste lejlighed

Hvis man vil have fingrene i nøglen, skal man være villig til at betale et svimlende millionbeløb

Frederiksberg er det område i landet, hvor boligkøberne skal have allerflest penge på lommen, når de går på boligjagt: Den mondæne hovedstadskommune har nemlig tradition for at have de højeste boligpriser i landet.

Derfor er det måske heller ikke overraskende, at det netop er her, at den absolut dyreste lejlighed på markedet netop er kommet til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Prisskiltet, der sikrer den 270 kvadratmeter lejlighed pladsen på toppen af ejerlejlighedsmarked, lyder på intet mindre end 35 millioner kroner.

God beliggenhed og luksuskøkken

For det beløb får den nye ejer en lejlighed i to plan - på i alt 314 etagemeter - med en beliggenhed på Frederiksberg Alle, som ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken &Living, Charlottenlund er en ”arkitektonisk perle i særklasse”.

I hjemmets seks værelser finder du da også masser af klassiske, herskabelige detaljer som sildebensparket, fyldingsdøre og stuk – og så er blandt andet også et alrum med et helt nyt luksuskøkken.

Kan slå prisrekord

Hvis lejligheden på Frederiksberg bliver solgt for et beløb, der nærmer sig udbudsprisen på 35 millioner kroner, kan den gå hen og slå den nuværende Danmarksrekord.

En rekord, der ifølge Boliga.dk i øjeblikket holdes af to andre lejligheder i København: Den ene er en kæmpe ejerlejlighed på Silkegade, der blev solgt tilbage i februar og den anden en luksuriøs lejlighed midt på Sankt Annæ Plads, der skiftede hænder i november sidste år.

Begge handler indbragte en salgspris på 32,5 millioner kroner, som indtil videre er det højeste beløb, en lejlighed nogensinde er blevet solgt for på det danske boligmarked – og altså et par millioner under prisen for den dyre lejlighed på Frederiksberg Alle.

Se den luksuriøse lejlighed her

Landets dyreste lejlighed ligger på Frederiksberg i København.
Landets dyreste lejlighed ligger på Frederiksberg i København.&Living, Charlottenlund
Del din kommentar