Ikonisk DR-program vender retur

"Troldspejlet" med Jakob Stegelmann kommer tilbage på tv-skærmen på DR2 og DRTV til oktober, efter at DR har overvejet programmets fremtid

Udgivet Opdateret

Det er mere end 33 år siden, at "Troldspejlet" havde premiere på DR.

Sidste år overvejede DR programmets fremtid, og nu er der godt nyt til programmets fans.

"Troldspejlet" vender nemlig tilbage på DR2 og DRTV.

Tilbage i efteråret

Det sker i oktober, oplyser DR på "Troldspejlets" Facebook-side.

- Vi laver ti programmer, der hver især dykker ned i et udvalgt emne, som optager redaktionen. Det bliver nostalgisk, overraskende og selvfølgelig nørdet, lyder det.

I de ti programmer er der tale om såkaldte specials.

- Har Super Mario i virkeligheden skumle motiver, er Superman en ny Moses og superheltene vores nye guder, kan Spider-Man overleve pensionsalderen, og er horror i virkeligheden en perfekt form for hygge?, er blandt spørgsmålene, som "Troldspejlet" stiller i den kommende sæson ifølge deres Facebook-opslag.

Samme vært

I "Troldspejlet" dyrker vært Jakob Stegelmann fantasiens verden, som den udfolder sig i film, computerspil, tegneserier, bøger og tv-serier.

Det begyndte som et tv-program i 1989 - også dengang med Jakob Stegelmann som vært - og er siden også blevet til en podcast.

- Dækningen af de aktuelle nyheder fra den kulørte kultur fortsætter i den faste podcast med hele redaktionen, som i fremtiden også vil kunne opleves i korte videoudgaver, lyder det i Facebook-opslaget.

Jakob Stegelmann står igen i spidsen for programmet.
Jakob Stegelmann står igen i spidsen for programmet.
Powered by Labrador CMS