Jacob raser: "Ha' et lorteliv!"

Jacob Sørensen kritiserer Luksusfældens eksperter voldsomt

29-årige Jacob Sørensen er edderspændt rasende i premiereafsnittet af Luksusfælden.
Udgivet Opdateret

29-årige Jacob Sørensen er edderspændt rasende i sæsonpremieren på Luksusfælden. Og efter sin medvirken retter han kras kritik af eksperterne og programmet.

- De går kun op i at skabe et show frem for at hjælpe mennesker. De forværrede faktisk min families situation, fortæller Jacob Sørensen til Newsbreak.dk.

- Det eneste, som de er ude på, er at hakke på os og fremstille os som elendige mennesker, fortsætter han.

"Kom med bilnøglerne"

Man ser i aftenens program, at Jacob og Jeanette, som bor sammen med deres børn i Brørup, er forgældet til op over begge ører. 

Parrets gæld er rendt op i svimlende 1,2 millioner kroner. Deres massive gæld skyldes blandt andet, at de har optaget en masse lån. 

Men da Luksusfældens eksperter skitserer, hvad der skal til, for, at de kan hjælpe Jacob og Henriette med at få afviklet gælden, og sætter dem stolen for døren, så stejler Jacob Sørensen. 

Han nægter blandt andet at sælge deres bil, for som han siger: "Hvis vi sælger bilen, så kan I regne med to gange kontanthjælp."

Men det gider ekspert Jan Swyrt ikke at høre på.

- Kom med bilnøglerne, siger eksperten. 

- Du kan da godt tage min bil, men så har jeg ikke noget arbejde, for helvede, råber Jacob Sørensen og kyler bilnøglerne i gulvet.

Det ender med, at eksperterne ikke vil hjælpe parret med deres økonomiske problemer.

I programmet nægter parret at sælge deres computere.
I programmet nægter parret at sælge deres computere.

"Skuespillere" lirer "replikker" af

Luksusfælden-deltageren mener, at der bliver tegnet et decideret forkert billede af familiens økonomi.

- Der bliver ikke dykket ordentligt ned i familiens økonomi. Der fremlægges forkerte tal og fakta, og regnskabstavlen er hamrende forkert, påstår Jacob Sørensen.

Han anklager også eksperterne for at være nogle ”skuespillere”, som bare lirer ”replikker” af. 

- Det var ikke engang eksperterne, der kiggede på vores økonomi og lavede benarbejdet. Det var nogle andre folk, hævder han.

Derfor bør programmet faktisk overhovedet ikke have været sendt, slår Jacob Sørensen fast. 

Opførte Jacob sig forkert?

Jacob Sørensen ryger gevaldig op i det røde felt i programmet. 

Til spørgsmålet om, hvorvidt Jacob selv burde have opført sig anderledes, svarer han: 

- Jeg kunne måske godt have slået koldt vand i blodet i stedet for at hidse mig op, siger han og fortsætter:

- Men hvis folk kommer ind i dit hjem og er så nedladende og sviner dig til, så ville du vel også blive en kende irriteret?

Svar på kritikken

- Vi er ærgerlige over, at Jacob og Henriette har den opfattelse af deres medvirken i Luksusfælden. I Luksusfælden forsøger de økonomiske eksperter at rådgive samt hjælpe de medvirkende med at få bedre styr på økonomien; det er et program, der kan hjælpe de modige deltagere med at danne et overblik, få aftaler med kreditorerne samt lægge en plan for, hvordan man eventuelt kan komme ud på den anden side af en stor gæld.

Dét kræver en stor indsats af eksperterne i programmet, som altid sætter sig grundigt ind i de medvirkendes økonomi, men også en indsats fra de medvirkende. 

Luksusfældens eksperter viser de medvirkende en mulig vej ud på den anden side af gælden, men det er helt op til deltagerne at vælge, om de vil følge den vej, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group til Newsbreak.dk.

Da de medvirkende og eksperterne gør status i slutningen af programmet, går bølgerne ligeledes højt. Da parret ønskes en god dag, lyder den voldsomme respons:

- Ha' et lorteliv!

Powered by Labrador CMS