Undervisere udstiller ”Pink Pop Polykrom”

Udgivet Opdateret

15 designfaglige undervisere fra Designskolen Kolding viser i august og september deres egne værker frem i udstillingen ”Pink Pop Polykrom”. Udstillingen kan opleves i Nicolai Kunst & Design og er arrangeret af House of Design.

Hvor det før sommerferien var Designskolens afgangsstuderende og bachelorer, der gjorde klar til at vise deres værker frem, er det nu blevet undervisernes tur. Gennem design og kunst sætter 15 udstillere fokus på farver i udstillingen ”Pink Pop Polykrom”.

Fælles for de 15 udstillere er, at de udover at være designfaglige undervisere på Designskolen Kolding også har en designpraksis, hvor de skaber design og kunst. Deres praksis er repræsentativ for en bred fortolkning af design og kunstnerisk formgivning.

Udstillerne vil i hvert deres felt vise eksempler på, hvordan farven og dets væsen har stor indflydelse på deres skaben, resultaterne og den måde, disse opleves.

De 15 udstillere er Cramer/Tillitz, Helle Gråbæk, Thomas Zindorff Larsen, Barnabas Wetton, Rikke Hansen, Helle Trude Trolle, Carl Emil Jacobsen, Signe Parkins, Louise Ravnløkke M. Petersen, Jacob Sikker Remin, Maria Kirk Mikkelsen, Jannik Seidelin, Anne Louise Bang, Lene Thomasen og Josephine Winther.

Der er åben fernisering på ”Pink Pop Polykrom” fredag den 15. august klokken 16.

På Kulturnatten den 22. august er der mulighed for at møde udstillerne bag ”Pink Pop Polykrom” til tre artist-TALKs. Udstillerne fortæller om værkerne og selve udstillingen i tre omgange klokken 15, 17 og 20.

”Pink Pop Polykrom” kan opleves i Nicolai Kunst & Design 15. august – 7. september. Der er åben fernisering på udstillingen den 15. august klokken 16.

Åbningstiderne er tirs-fre  13-17 og lør-søn 11-15. På Kulturnatten den 22. august er der åbent 15-21.

Under Kulturligt Festival 2014 den 23. august -31. august er der åbent man-fre 12-17 og lør-søn 10-15.

Powered by Labrador CMS