Forhandlinger brudt sammen i Brøndby

31. januar 2013 20:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Forhandlinger brudt sammen i Brøndby
Billede mangler

En af Danmarks største klubber gennem tiden ser ud til at være aldeles tæt på at gå konkurs.

 

I en meddelelse torsdag aften skriver Brøndby på klubbens hjemmeside, at forhandlingerne med Spillerforeningen om feriepengesagen ikke har givet pote.

– Brøndby IF’s drøftelser med Spillerforeningen har i dag ikke ført til et resultat. Som følge heraf har Brøndby IF ikke udbetalt løn til sine medarbejdere, da det er en forudsætning for Brøndby IF’s nuværende kapitalplan, at der er en aftale med Spillerforeningen. Brøndby IF beklager meget denne kedelige situation, står der på hjemmesiden.

Dermed ser det ud til, at klubben er ude i de sidste krampetrækninger.

– Brøndby IF har som følge af den manglende lønudbetaling kun kort tid til at finde en samlet løsning på dets finansielle situation, herunder om det er muligt at opnå en aftale med Spillerforeningen. Brøndby IF’s ledelse arbejder fortsat ud fra en forudsætning om, at der er en fælles interesse for spillere, medarbejdere, aktionærer og dansk fodbold, for at der skabes en bæredygtig løsning i de kommende dage.Centrum for møderne med Spillerforeningen er en sag om i alt 31 millioner kroner, som Brøndby med rettens ord skylder nuværende og tidligere spillere i feriepenge.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu