Forkullede ligrester fundet i politimorders hytte

13. februar 2013 12:36 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Forkullede ligrester fundet i politimorders hytte
Billede mangler

USA: Der er onsdag morgen, amerikansk tid, blevet fundet forkullede rester af et menneskelig i den nedbrændte hytte i Big Bear Lake, hvor politiet i Los Angeles formoder, at den tidligere politimand Christopher Dorner, mistænkt for fire drab, var flygtet til efter flere dages politijagt. Det fortæller Los Angeles Politi ifølge avisen LA Times.

 

Dermed kan det meget vel vise sig, at den ugelange jagt på Christopher Dorner, tidligere politimand i Los Angeles samt reserveofficer i flåden, er ved vejs ende. Dorner var mistænkt for at have dræbt fire mennesker i et hævntogt, som skyldtes en fyring hos politiet i 2009.

Den 33-årige Christopher Dorners bil var blevet set i området med de sneklædte bjerge ved Big Bear Lake, cirka 80 kilometer øst for Los Angeles, og i de seneste seks dage har talrige politifolk således jagtet den mistænkte i området.

Dorner er blandt andet mistænkt for at have slået en politikollegas datter og hendes kæreste samt en tilfældig betjent ihjel som hævn for sin afskedigelse, der bundede i, at han havde anklaget en kollega for at mishandle en anholdt.

I et manifest på Facebook har Christopher Dorner lovet hævn over samtlige personer, der havde del i hans fyring. Ifølge LA Times har politiet ydet beskyttelse til omkring 50 personer i sagen.

Charlie Beck, som er chef for Los Angeles Politi, udtaler, at han ikke anser menneskejagten for færdig, før man har identificeret ligresterne, som i skrivende stund bliver undersøgt af retsmedicinere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu