Formel 1 LIVE: Magnussen har langt til pointene

22. oktober 2017 20:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Kevin Magnussen og Haas-teamet kunne slet ikke få danskerens bil til at fungere i lørdagens kvalifikation - nu gælder det selve løbet, som du kan følge LIVE her.

Formel 1 LIVE: Magnussen har langt til pointene
Kevin Magnussen starter langt tilbage i feltet og der skal virkelig ske lutter gode tinbg for den danske racerkører, hvis han skal have point med hjem fra USA. Foto: Scanpix.

Racerkøreren Kevin Magnussen (Haas) var langsomst af alle i kvalifikationen til søndagens Formel 1-grandprix i USA.

Selv om danskeren satte dårligste tid af de 20 kørere, så indleder Magnussen racerløbet i Texas fra 18.-bedste startposition, efter at løbskommissærerne har uddelt en lang række straffe – blandt andre til Magnussen.

– Der er noget, der ikke fungerer. Vi har ikke ramt det rigtigt endnu i den her weekend, og pludselig havde jeg heller ikke noget vejgreb, og jeg ved ikke hvorfor. Jeg ved ikke hvorfor, at jeg havde den mest sløve bil af alle. Det er meget skuffende, siger Magnussen til Haas-holdets hjemmeside.

Det hjalp heller ikke at udskifte dækkene.

– Jeg følte ikke, at dækkene var nye. Det føltes som et sæt brugte dæk – de var nye, men følelsen var ikke god, siger den 25-årige dansker.

Fandt årsag til manglende fart

Senere fandt Haas-teamet ud af årsagen til den sløve fart.

– Der var skader på en af finnerne på højre side af gulvet. Den faldt af. Vi tror, det skete på hans første hurtige omgang. Og så ville bilen bare ikke mere. Det ser ud til, at det var nok til at forstyrre alt, siger teamchef Günther Steiner til Ekstra Bladet.

Du kan følge løvbet LIVE her:

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu