Formodet gerningsbil til drive-by skyderi fundet

13. marts 2013 23:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Formodet gerningsbil til drive-by skyderi fundet
Billede mangler

Københavns Vestegns Politi oplyser til bt.dk, at en bil onsdag aften er fundet udbrændt tæt ved Emdrup Station i København, og at den muligvis kan sættes i forbindelse med et drive-by skyderi i Søborg tidligere på aftenen, hvor en 28-årig mand blev forsøgt skudt.

 

»Vi får et stykke tid efter skyderiet en melding om, at en bil er i brand ved Emdrup Station. Den er interessant for os, da det kan være en bil, der kan sættes i forbindelse med skyderiet,« siger vagtchef Henrik Andreasen og tilføjer, at bilen blev fundet på en sti mellem Emdrupvej og Nøkkerosevej.

Tidligere onsdag aften, kort efter klokken 18, blev en 28-årig mand forsøgt skudt ved et drive-by skyderi på Runebergs Alle i Søborg nordvest for København. Den 28-årige anmeldte selv skudepisoden.

Han var kommet gående ad Runebergs Alle, da flere personer i en ældre Toyota Corolla pludselig åbnede ild mod ham og affyrede fire-fem skud. Manden blev dog ikke ramt.

Politiet mener, at der er tale om den samme type bil, som den 28-årige har beskrevet.

»Eftersigende skulle det være en Toyota Corolla. Der er umiddelbart ikke nogen, der har set noget, men vi har en del ting at følge op på, så det kan godt være, der dukker noget op. Men lige nu har vi ikke noget, der kan give anledning til at anholde nogen,« siger Henrik Andreasen til bt.dk.

Ifølge politiet har den 28-årige mand ingen banderelationer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu