ANNONCE

Formodet teenage-dolker tog fængsling med ro

28. december 2011 16:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Formodet teenage-dolker tog fængsling med ro
Billede mangler

Et knivopgør mellem teenagere i Herlufmagle ved Næstved sender en 16-årig bag tremmer.
Retten i Næstved har onsdag ved et grundlovsforhør varetægtsfængslet den formode gerningsmand til et knivoverfald mod en 14-årig dreng.
“Den unge mand er varetægtsfængslet frem til 19. januar, og så vil vi i mellemtiden efterforske videre, da vi har nogle vidner, som vi skal have afhørt og nogle tekniske spor, som skal have undersøgt,” siger politikommissær Kenneth Pedersen hos Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi til Newspaq.
Forhøret skete bag lukkede døre, men ifølge politiet tog den anholdte fængslingen med ro.
“Han sagde ikke så meget, og kærede ikke sin varetægtsfængsling. Men jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad der blev sagt, da dørene blev lukket,” fortæller Kenneth Pedersen.
Politiet skal nu se nærmere på den formodede gerningsmands tøj, og afhøre flere vidner.
“Vi har selvfølgelig sikret os gerningsmandens beklædning, men derudover er der også fundet andre ting på gerningsstedet, som vi nu skal have undersøgt,” slutter politikommissæren.
Politiet mener, at der har været en form for uvenskab drengene imellem i et stykke tid. Det kulminerede så tirsdag aften, hvor de mødtes på offentlig gade klokken 22. Her blev den 14-årige så stukket to gange i ryggen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu