Fornemt mål giver Atlético håb om flere europæiske kampe

22. november 2017 22:55 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Atlético Madrid har fortsat chancen for at avancere i Champions League efter sejren hjemme over Roma.

Fornemt mål giver Atlético håb om flere europæiske kampe
Antoine Griezmann scorede til 1-0 på saksespark. Foto: Sergio Perez/Reuters

Den spanske klub Atlético Madrid holder liv i håbet om avancement fra gruppespillet i Champions League, hvor klubben de seneste fire sæsoner er nået frem til mindst kvartfinalen.

Madrid-klubben var pisket til at vinde hjemmekampen over Roma, og det skete med en 2-0-sejr efter blandt andet et saksesparksmål af Antoine Griezmann midtvejs i anden halvleg.

Dermed har Atlético seks point på tredjepladsen i gruppe C, mens Roma bliver på otte point på andenpladsen. Chelsea vandt tidligere onsdag med 4-0 ude over Qarabag og har med ti point kurs mod gruppesejren.

For at snuppe andenpladsen skal Atlético dog selv vinde den sidste gruppekamp ude over Chelsea, samtidig med at Roma maksimalt får uafgjort hjemme mod Qarabag.

Antoine Griezmann har haft svært ved at finde vej til netmaskerne på det seneste, men da det endelig skete onsdag aften, var det med manér.

Angel Correa blev spillet fri ved baglinjen og sendte bolden ind foran mål, hvor franske Griezmann akrobatisk saksesparkede bolden i mål til 1-0 efter 69 minutter.

Fransk samspil

Griezmann havde også en fod med i spillet ved målet til 2-0 fem minutter før tid. Han spillede Kévin Gameiro fri i dybden på kanten af offside, og ligeledes franske Gameiro afdriblede målmanden og scorede sikkert.

Kort forinden var Roma blevet reduceret til ti mand ved udvisningen af Bruno Peres. Romerne står dog stadig med de bedste kort på hånden i kampen om avancement på sidste spilledag 5. december.

Resultatet af de andre kampe i aftenens runde af Champions Leauge blev som følger: 

CSKA Moskva 2 – 0 Benfica

Basel 1 – 0 Manchester United

Anderlecht 1 – 2 Bayern München

Paris Saint Germain 7 – 1 Celtic

Qarabag FK 0 – 4 Chelsea

Atletico Madrid 2 – 0 Roma

Juventus 0 – 0 Barcelona

Sporting CP 3 – 1 Olympiacos

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu