ANNONCE

Forslået 18-årig fundet på byggeplads

11. august 2019 12:16 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Er muligvis også blevet bidt af en hund.

Forslået 18-årig fundet på byggeplads
Gellerup i det vestlige Aarhus er for tiden fyldt med byggepladser. På en af dem blev en forslået 18-årig mand fundet lørdag aften. Arkivfoto: Scanpix

En politipatrulje gjorde lørdag aften et overraskende fund på en byggeplads på Gudrunsvej i Aarhus-bydelen Brabrand. Området her, der også kendes som Gellerup, er for tiden under stor ombygning.

På en af stedets mange byggepladser fandt patruljen en 18-årig mand klokken 18.28. Manden var stærkt forslået efter at have været involveret i et gruppeoverfald, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Det fremgår her af, at manden havde fået flere både slag og spark i ansigtet og på kroppen, og han har forklaret, at der var mellem seks og otte personer om at ildestede ham.

I døgnrapporten står det også, at manden er blevet bidt af en hund, men det er ifølge Stiften.dk uklart. Politiet bekræfter over for avisen, at manden har forklaret, at der var en hund til stede.

– Der har været en hund til stede, men vi ved ikke, om det er den, der har bidt ham. Vi ved heller ikke, om den 18-årige og gerningsmændene har kendt hinanden, siger den vagthavende til Stiften.

Manden, der blev banket, er på skadestuen og vil på et tidspunkt blive genafhørt, så politiet kan fremkomme med flere detaljer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu