ANNONCE

Forsøgte at røve sig til receptmedicin

30. november 2020 14:57 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Østjyllands Politi leder efter en mand, der begik røveriforsøg mod apotek.

Opdateret 01/12-2020: Østjyllands Politi skriver på Twitter, at man har fundet frem til den efterlyste. Derfor har Newsbreak.dk slettet billedet af ham, og erstattet det med et genrefoto.

Oprindelig artikel: Tidligt om morgenen 18. november henvendte en ung mand sig til en ekspedient på Sønderbro Apotek på Dytmærsken i Randers C. Han sagde ifølge den ansatte til vedkommende, at hans plan var at røve apoteket.

Manden bad om at få udleveret forskellig receptpligtig medicin, men det fik han altså pænt at vide, han kunne glemme alt om. Manden fortsatte sin gerning, og nu efterlyses han af Østjyllands Politi, der ikke endnu har fundet ham.

Efter den indledende afvisning gentog manden sit ønske om udlevering af medicin. Han tilføjede denne gang, at han helst ikke ville skulle være nødt til at stikke ekspedienten ned.

Lige lidt hjalp det, og på et tidspunkt gik det også op for ham, at hans ugerning ikke ville blive frugtbar, hvorfor han forlod apoteket. Sagen blev kort efter anmeldt til politiet, der har efterforsket som et forsøg på røveri.

“Da det endnu ikke er lykkedes finde frem til gerningsmanden, offentliggør politiet nu billeder fra overvågningen i håb om, at nogen kan genkende manden fra apoteket”, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ud fra overvågningen og ekspedientens forklaring gives følgende signalement af manden:

– Mellem 25 og 35 år
– Ikke etnisk dansk, lys hud
– Mørkt hår
– Iført sort North Face-jakke, lysegrå hættetrøje, lysegrå joggingbukser og hvide Adidas-sko
– Bar mundbind

Har du oplysninger om manden, kan du kontakte Østjyllands Politi via telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu