Forsøgte at smugle 78 kg hash ind i Pusherstreet

16. oktober 2012 21:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Forsøgte at smugle 78 kg hash ind i Pusherstreet
Billede mangler

Task Force Pusherstreet under Københavns Politi anholdt mandag fire personer og konfiskerede 78 kg hash der var beregnet for Pusherstreet.
 
Intensiv efterforskning mod leverandørerne af hash til Pusherstreet resulterede mandag eftermiddag i en stor politiaktion. Et parti hash, der var beregnet til markedet på Pusherstreet, blev fulgt til København, hvor Københavns Politi var klar.
 78 kg hash i varebil
– Vi konstaterede, at førerne af to tysk-indregistrerede biler – en varebil og en personbil – mødtes med to personer i en dansk indregistreret bil. Det skete ved Fisketorvet. Dernæst kørte man til et garageanlæg på Amager. Da Københavns Politi skrider ind, er de fire personer i gang med noget værktøj, og da vi selv skiller varebilen ad, finder vi 78,2 kg hash. Hashen var pakket i forskellige farver plast og gemt i en meget professionelt udfærdiget dobbeltbund. Kun ved at afmontere sæde og gulvtæpper kunne man komme frem til hashen, fortæller vicepolitiinspektør Poul Kjeldsen, leder af Task Force Pusherstreet, Københavns Politi.
Ved aktionen blev de fire personer anholdt, og de er id ag blevet fremstillet i grundlovsforhør.
 Om de fire anholdte:
35-årig mand fra Amager – havde ca. 2 kg hash og ca. 18.000 kr. på sin bopæl.
41-årig mand fra Amager – havde ca. 200 gram hash og ca. 2 gram kokain på bopælen.
39-årig mand fra Polen – havde 1.350 Euro på sig (mistænkt for at køre følgebil for smuglerbilen)
22-årig mand fra Tyskland – havde 1.200 Euro (mistænkt for at køre smuglerbilen)
 Rammer køberne
– Aktionen og anholdelserne er et direkte resultat af vores efterforskning mod det kriminelle miljø bag hash-handelen i Pusherstreet. Vores strategi er, at vi vil hæmme den organiserede kriminalitet ved at ramme købere, sælgere og leverandører af hashen. Og det er meget tilfredsstillende, at vi efter mindre end halvanden måneds arbejde kan sætte flueben ud for de tre kategorier, siger Poul Kjeldsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu