Forsvaret forbyder soldater-strip

9. marts 2012 15:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Forsvaret forbyder soldater-strip
Billede mangler

Efter en hård tur i felten bliver der ikke noget med afslapning med nøgne damer til soldaterne.
 
Når ansatte i forsvaret fester, så kan de godt glemme alt om strip og halvnøgne Cult-piger, hvis festen finder sted i forsvarets lokaler.
 
Det slår Forsvarskommandoen nu fast med en skudsikker ordre. Det fremgår af en ny skrivelse for forsvarets personalepolitik.
“Vi har konstateret, at der er arrangementer, hvor der indgik strippere eller meget letpåklædte damer på forsvarets etablissementer,” siger kommandør Henrik Ryberg, der er chef for den personelstrategiske afdeling i forsvarskommandoen, i en pressemeddelelse.
 
Organisationen for Personlig Rådgivning i forsvaret beretter om krænkelser, hvilket er baggrunden for forbuddet.
 
Præcis hvilke krænkelser, vides ikke.
 
Men vælger soldaterne at ringe til en stripper til et arrangement uden for forsvarets lokaler, så er der fortsat frit slag.
“Hvad soldaterne gør i deres fritid, kan vi som arbejdsgiver ikke blande os i, men som virksomhed kan vi ikke stå inde for den slags arrangementer,” siger Henrik Ryberg.
 
Han afviser, at forsvaret er blevet stramtandet.
“Er vi sippede? Jeg tror det ikke, for jeg har svært ved at finde andre virksomheder, der har et andet syn end os. Vi er jo en offentlig myndighed,” siger Henrik Ryberg.
 
Sidste år blev der noteret 13 henvendelser om kønskrænkende adfærd, der handler om nedsættende udtryk om køn, latterliggørelser og vedvarende kritik.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu