Forsvundet efter krobal: Politiet leder efter 67-årige Arne Pedersen

1. april 2012 14:09 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Forsvundet efter krobal: Politiet leder efter 67-årige Arne Pedersen
Billede mangler

Arne Pedersen fra Assens har siden fredag aften været forsvundet – han var til krobal på Kauslunde kro i Middelfart siden har inden set ham.
 
Natten til lørdag opgav den gruppe af mennesker, som Arne Pedersen var taget til krobal sammen med at finde ham. Og da han lørdag eftermiddag stadig ikke var kommet hjem, tog de kontakt til politiet.
 
”Manden er forsvundet i et landligt område med marker, grøfter og skove og ikke så langt fra vandet. Vi håber at finde ham i live, men frygter det værste”, siger vagthavende Per Sterobo ved Fyns Politi til Ritzau.
 
Arne Pedersen beskrives som: 67 år, 170 cm høj, spinkel af bygning med mellemblondt strithår. Han var fredag aften iklædt lyse lærredsbukser, sorte seler, en rød t-shirt og striktrøje med gråt og blåt mønster. Uden over sig havde han en brun overfrakke.
 
spinkel og 170 centimeter høj. Han har mellemblondt strithår og er iklædt lyse lærredsbukser, sorte seler, en rød t-shirt samt en striktrøje med gråt og blåt mønster samt en brun overfrakke.
Politiet er lidt nervøs på grund af de kolde nætter på det seneste. Man anmoder lokale om at se efter i garager og udhuse efter den 67-årige.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu