ANNONCE

Forsvundet i 22 år: Fandt detalje på Google Earth

13. september 2019 10:18 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

I 22 år har William Moldt været forsvundet uden nogen form for spor. Men en opmærksom borger fik det til at ændre sig.

Den dengang 40-årige William Moldt forsvandt fra Palm Beach i Florida den 7. november 1997. På aftenen for hans forsvinding sad han på en bar.

Det sidste hans pårørende hørte fra ham var, da han ringede hjem til sin kæreste og fortalte, at han snart ville komme hjem.

Siden har familien ikke set ham. Der har heller ikke været nogle spor af, hvor han er blevet af.

Men det har en undersøgende borger lavet om på. Det skriver CNN.

Satte sig ind i bilen

Efter opkaldet til kæresten, har øjenvidner fra den skæbnesvangre aften fortalt, at de så den 40-årige gå ud af baren alene og sætte sig ind i en bil. Det blev beskrevet, at han ikke var beruset.

Det var det sidste, nogen så til ham.

I 22 år har familien og beboere i området levet med den mystiske sag uden, at der er sket nogen udvikling. Lige indtil en dag, hvor en tidligere beboer i Wellington fandt noget mærkværdigt.

Kiggede på billeder

Beboeren, som Palm Beach Sheriffs Office ikke har fortalt navnet på, søgte på Google Earth. Pludselig opdagede beboeren noget.

På billeder af sit gamle kvarter så vedkommende et omrids af en bil i kanten af en dam.

Den tidligere beboer kontaktede en nuværende beboer, som med drone fløj over dammen og kunne bekræfte, hvad den tidligere beboer havde set på billedet.

Bjærgede bilen

Efter den vilde opdagelse kontaktede den nuværende beboer Palm Beach Sheriff’s Office.

Artiklen fortsætter efter videoen

Politiet bjærgede bilen fra dammen, og det viste sig – rigtigt nok – at der var tale om en bil. En bil der var noget medtaget, særligt af kalk, efter mere end to årtier i vandet.

Inde i bilen fandt politiet rester af knogler.

Knoglerne blev transporteret til et retsmedicinsk institut, hvor det tirsdag kunne identificeres og bekræftes, at der var tale om William Moldt.

Dog indebærer sagen stadig mange ubekendte, da politiet ikke kender til, hvad der er sket op til, at bilen med William Moldt i er endt i dammen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu