Forsvundet på andet døgn: Har du set Bo?

23. september 2017 14:20 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Østjyllands Politi efterlyser fortsat 65-årige Bo Sørensen, der i over to døgn har været savnet fra et plejehjem i Grenaa.

En massiv eftersøgning af den savnede Bo Sørensen fra Grenaa har ind til videre ikke givet noget resultat.

65-årige Bo Sørensen gik tidligt torsdag aften fra sit hjem på plejehjemmet Violskrænteen i Grenaa, og siden da har han været savnet.

Østjyllands Politi udsendte fredag en efterlysning, hvor man bad offentligheden om hjælp til at finde Bo Sørensen, og lørdag oplyser vagtchef ved Østjyllands Politi Bo Christensen, at politiet efter en massiv eftersøgningsindsats nu er ved at evaluere situationen.

– Vi har gennemsøgt, hvad vi umiddelbart kan gennemsøge, og nu er vi ved at samle trådene for at finde ud af, hvad vi videre skal gøre, siger vagtchefen.

Politiet har med assistance fra beredskabet haft både betjente, hunde, både, helikopter og en drone i aktion for at gennemsøge Grenå – og især Grenaa Å – for den forsvundne mand.

Fredag fortalte to vidner på baggrund af politiets efterlysning, at de mente, at de havde set Bo Sørensen ved ved Aldi på Sønderbro/Søndergade i Grenaa torsdag aften ved 23.15-tiden.

Politiet vil meget gerne fortsat høre fra vidner, der kan have set Bo Sørensen. Politiet har ingen umiddelbare bud på, hvor Bo Sørensen eventuelt kan være søgt henad.

– Der er jo gået et par dage – det er ikke til at vide, om han kan være hos nogen, som ikke har henvendt sig – så det er svært at sige, hvor vi ender henne, siger Bo Christensen.

– Vi håber selvfølgelig, at vi kan finde ham i live.

Har du informationer om Bo Sørensen, skal du ringe til Østjyllands Politi på telefon 114.

Fakta

Politiet efterlyser Bo Sørensen

Østjyllands Politi efterlyser fortsat den 65-årige Bo Sørensen, der torsdag tidligt på aften forlod sin bopæl på et plejehjem på Violskrænten i Grenaa.

Politiet har søgt med helikopter, redningsbåde og hunde i Grenå by uden resultat.

Signalement af Bo Sørensen

  • 65 år
  • Cirka 170 centimeter høj
  • Vejer cirka 40 kg
  • Har mørkt hår
  • Bærer briller
  • Er muligvis iført mørkt joggingtøj
  • Billedet er vellignende, men han er tyndere end på billedet.

Kilde: Østjyllands Politi

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu