ANNONCE

Forsvundet på femte døgn: Hvor er han?

20. januar 2019 10:49 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Historien om en mands forsvinden bliver mere og mere mystisk.

Manden har nu været væk siden den 15. januar, hvor han blev set i Randers Midtby. Siden har ingen set ham.

Det fik lørdag politiet til at starte en større og mere markant efterforskning efter den forsvundne 67-årige mand. Både helikopter og både var i vandet, men søgningen gav intet resultat.

Han er sporløst forsvundet på femte døgn – og det vækker selvsagt bekymring. Til Ekstra Bladet oplyser vagtchefen ved Østjyllands Politi, at de har talt med familien om, hvor manden plejede at færdes, men det har ikke givet noget resultat hidtil.

– Vi er ikke kommet nærmere at lokalisere den pågældende person, hverken med hjælp fra både eller helikopter. Vi fortsætter med at lede, hvor han plejer at færdes, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Morten Bang Rasmussen til EB.

Men det har altså ikke givet noget resultat – og søndag beder Østjyllands Politi igen offentligheden om hjælp.

Står bekymret tilbage

Manden bor i det centrale Randers, men han er efterlyst af politiet, da han er blevet meldt savnet. Tilbage står Lone Hald, der i mere end otte år havde et forhold til manden – og selvom de ikke længere er sammen, så sidder sagen dybt i hende.

– Vi har haft løbende kontakt. Men det er mærkeligt, når man ikke ved noget. Det er vildt underligt. Der sidder den her følelse af, at man ikke helt ved, hvad der er sket eller hvor han er, siger Lone Hald til Newsbreak.dk.

– Selvfølgelig er jeg bekymret, når en person man kender så godt forsvinder, uddyber hun.

Har været væk længe

Politiet har siden torsdag aften ledt efter 67-årige mand, der har forladt sin bopæl i det centrale Randers, men han er endnu ikke fundet. Derfor efterlyses han nu i offentligheden, oplyser Østjyllands Politi.

Kommunikationsmedarbejder Janni Lundager fra politiet oplyser til Newsbreak.dk, at den 67-årige mand er forsvundet i – formodes det – nedtrykt tilstand. Der er ingen, der har haft kontakt med ham siden tirsdag aften.

Den 67-årige blev torsdag meldt savnet, og politiet har fået nogle indikationer på steder, han kunne opholde sig. De er blevet undersøgt, men der er endnu ingen spor af Høgh. Janni Lundager fortæller, at politiet nu ikke har fået nogle nye indikationer på steder, hvor manden kan opholde sig.

Manden bor på Niels Ebbesens Vej i Randers. Politiet har ikke oplysninger om, at manden tidligere er forsvundet.

Manden beskrives som:

  • 67 år
  • 175 til 180 centimeter høj
  • Spinket, nærmest ranglet af bygning
  • Har gråt, mellemlangt hår (mere gråt og lidt længere end på billedet af ham)
  • Bærer briller
  • Han er muligvis iført en hvid dunjakke
  • Han har en speciel, nærmest småløbende gang

Har du oplysninger om, hvor manden kan befinde sig, eller ser du ham, så kontakt Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu