ANNONCE

Forsvundet sejler fundet død: Den anden savnes fortsat

23. maj 2018 14:04 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den ene af to savnede sejlere er nu fundet død i vandet, bekræfter politiet.

Den ene af to savnede jægere, der stævnede ud i en jagtpram ved Faxe Ladeplads onsdag, er nu fundet død. Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for Newsbreak.dk. Tirsdag aften blev han fundet død i vandkanten ved noget, der hedder Feddet.

Presseafdelingen ved politiet oplyser, at vedkommende er identificeret, og der er tale om en 50-årig mand fra Faxe. Hans pårørende er underrettet om fundet. Hans ledsager på jagtsejladsen er endnu savnet. Der er i forlængelse af fundet blevet søgt i samme område efter den stadig savnede 38-årige. Desværre uden held.

Generelt har der været ledt intensivt efter de to sejlere. Det var en forbipasserende, der opdagede liget af manden, for politiet havde besluttet ikke aktivt at lede længere efter flere store eftersøgninger. Det fortalte vagtchef Ove Christoffersen til Newsbreak tirsdag.

En stor operation blev sat i værk natten til søndag efter en ildevarslende henvendelse om et hoved i vandoverfladen. Blandt andet cirkulerede en helikopter, og flere af Søværnets både blev sat i vandet.

De to jægere stævnede ud onsdag aften ved 20-tiden, og det er den seneste gang, nogen med sikkerhed har set dem i live. Politiet frygtede derfor, at sejlerne er omkommet i bølgerne. Det har vist sig sandt for i hvert fald den ene.

Uden held havde politiet også forsøgt at spore mændenes mobiltelefoner, og hundepatruljer har søgt på land. Politiet vil fortsat gerne kontaktes på telefonnummer 114 desangående.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu