ANNONCE

Forsvundet soldat fundet dræbt i skov

21. december 2020 14:23 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han var blevet skudt.

Forsvundet soldat fundet dræbt i skov
Liget blev fundet, efter at nogle brandmænd ved et tilfælde var faldet over nogle spor. Genrefoto.

Jamaal Mellish, en soldat fra den amerikanske hær, er blevet anholdt, mistænkt for drabet på Hayden Harris, en anden soldat fra den amerikanske hær. Det skriver USA Today og New York Times.

Den amerikanske hær meddelte søndag, at man havde fundet Hayden Harris død, og at man betragtede dødsfaldet som mistænkeligt.

De indledende undersøgelser viste, at Hayden Harris var taget til byen Watertown i delstaten New York for at gennemføre en bilhandel. Den handel gik angiveligt galt.

Fundet dræbt i skov

Anklager i sagen, Gregory Mueller, fortæller USA Today, at liget blev fundet i byen Byram Township, flere hundrede kilometer fra Watertown.

Gregory Mueller fortæller, at liget blev fundet i en skov lørdag, efter at lokale brandmænd, ifølge New York Times fandt personlige papirer og sko ved et tilfælde. Da de forskellige genstande blev fundet, var de lokale brandmænd eskorte for en julemand, der kørte i en julepyntet brandbil og delte slik ud til lokale børn.

Politiet blev tilkaldt, liget blev fundet skudt og dræbt, og siden blev Jamaal Mellish anholdt.

Ikke et sted man bare kører til

Anklagerens teori er, at Hayden Harris blev kidnappet og kørt til Byram Township. Ifølge myndighederne var en tredje person, under den kriminelle lavalder, med på køreturen. Vedkommendes rolle i drabet er ukendt.

Fundet af den døde unge mand har forvirret lokalbefolkningen i Byram Township. New York Times har talt med Alex Rubenstein, byens borgmester. Han fortæller, at han var nødt til at Google, hvornår der sidst blev begået et drab i byen, og at det er mindst 15 år siden, at noget lignende er sket.

Borgmesteren beskriver området, liget blev fundet i, som en blind vej med få huse.

– Du kører ikke dertil, hvis ikke du bor der. Du har ingen grund til at være der, siger Alex Rubenstein til New York Times.

New York Times skriver, at Jamaal Harris er mistænkt for drab, kidnapning og våbenbesiddelse. Motivet til drabet er ukendt. Det vides heller ikke, hvordan Jamaal Mellish forholder sig til anklagerne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu