Forsvundet teenager var sexslave i campingvogn

16. januar 2019 14:35 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet har anholdt fem mand og én kvinde i en sag, der har stået på i flere måneder.

Forsvundet teenager var sexslave i campingvogn
Politiets teori er, at ofrene blev lokket med løftet om et bedre liv. Det fik de ikke. Foto: St. Petersburg Police Department.

En teenagedreng blev i månedsvis holdt som sexslave i en campingvogn af fem mand og én kvinde i St. Petersburg, Florida i USA. Det oplyser politiet i St. Petersburg i en pressemeddelelse.

Politiet begyndte at arbejde med sagen tilbage i maj 2018, da man fik nys om, at en forsvundet 17-årig fra Louisiana befandt sig i en campingvogn i St. Petersburg.

Der blev sendt betjente ud for at undersøge sagen, og de fandt den forsvundne 17-årige på adressen sammen med en 16-årig dreng samt fem voksne mænd og en kvinde.

De voksne mænd hedder Mark Earl Dennis, Andrew Barry Dennis, Curtis Lee Gruwell, og Michael Wayne Schwartz, og Mark Dennis påstod, at den 16-årige dreng var hans søn. Det kunne han dog ikke bevise, og de to drenge blev taget med fra campingvognen.

Politiets efterforskning har sidenhen vist, at den 16-årige blev kidnappet af flere af de føromtalte mænd, der kom i kontakt med ham via en ven af den 16-åriges familie.

Lokket

Det er politiets teori, at de to drenge blev lokket til at følge med deres kidnappere under falske løfter om et bedre liv, men i virkeligheden blev de holdt som sexslaver af de fem mænd.

Ifølge anklageren i sagen boede de to drenge med fire af de fem mænd; Mark Dennis, Andrew Dennis, Curtis Gruwell og Michael Schwartz. Den ene af de to drenge boede der i 11 måneder, og i den periode gik han ikke i skole, og han modtog ingen lægebehandling. Istedet blev han udsat for ydmygende forhold, ifølge anklageren.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu