ANNONCE

Fra sygeplejerske til bade-babe

18. marts 2021 06:03 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Har taget skridtet fra covid-19 fronten til letpåklædt model i Illustrated Sport Swimsuit

Fra sygeplejerske til bade-babe
Illustrated Sport Swimsuit modellen Maggie Rawlins, der i en periode har arbejdet som frivillig sygeplejerske i covid-19 frontlinjen i New Ýork. Foto: Willy Sanjuan/AP/Ritzau Scanpix

I dag 33-årige, amerikanske Maggie Rawlins har nogle store talenter, der siden covid-19 pandemien for alvor fik fat i USA har været godt skjult for de desværre alt for mange mennesker, hun har beskæftiget sig med. Men i den kommende sommer, helt præcis når det nye nummer af Illustrated Sport Swimsuit i juli måned lander på hylderne, viser hun alle talenterne frem.

Det skriver blandt andet People.

Få en forsmag på, hvad der venter i et Instagram-opslag lidt længere nede i artiklen

Maggie Rawlins er oprindeligt uddannet sygeplejerske og arbejdede ifølge mediet også som sådan i Charleston, South Carolina, da hun blev ‘opdaget’ af et modelagentur og skiftede karriere.

Det medførte i første omgang modeljobs for både ‘Love Magazine’ og ‘Elle Croatia’ ligesom hun blev flittig benyttet i forskellige reklamesammenhænge. Men så ramte corona-pandemien globalt og hun tog den kæmpestore beslutning at vende tilbage til sundhedsvæsenet. Som frivillig ved covid-19 fronten i New York bydelen Queens.

Det illustrerede hun dengang godt pakket ind i beskyttelsesdragt i et opslag på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Maggie 🇺🇸 (@maggierawlins)

”Jeg mener, at alle har en rolle og et ansvar at spille under pandemien. Og da jeg er uddannet sygeplejerske følte jeg, det er det rigtige at gøre. Derudover var det i New York, der har været så god ved mig. Jeg ville gerne betale tilbage,” fortæller hun til People.

Men nu er hun altså tilbage som model i Illustrated Sport Swimsuit og har været en tur i Hollywood, Florida, hvor hun har lavet fotoshots i poolen på det fashionable Seminole Hard Rock Hotel & Casino for det luksuriøse brand Sage Swim.

Hun er ikke alene en utrolig smuk model. Hun er også et levende bevis på, at det aldrig er for sent at give tilbage til samfundet,” siger Sports Illustrated Swimsuit-redaktør M.J. Day i en pressemeddelelse

Om hun nu igen er vendt tilbage til sundhedsvæsenet eller har tænkt sig at gøre det, skal være usagt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu